Produkter för doner kebab calzone (2)

Torr Korv - Korv utan nitrit

Torr Korv - Korv utan nitrit

Vår mission: att återge korven dess forna glans, symbolen för fransk gastronomi! Denna hantverkskorv tillverkas i vår charkuteri i Laissac, i Aveyron. Består endast av 3 ingredienser: fläskkött, Guérande-salt och Kampot IGP-peppar från Kambodja. Denna torkade köttprodukt håller i 3 månader i rumstemperatur. Den kommer att komplettera coppa, lonzo, korv, torkat nötkött och skinknöt för att erbjuda en 100% nitritfri och konserveringsmedelsfri aptitretartallrik. Alla våra charkuterier utan nitrit är tillverkade av noggrant utvalda grisar från Aveyron. Ursprung: Laissac, Aveyron Vikt: cirka 250g Ingredienser: Fläskkött, Guérande-salt, Kampot IGP-peppar, naturligt tarm
Toulousekorv med kokta linser - Regionala kokta linser

Toulousekorv med kokta linser - Regionala kokta linser

För att uppskatta denna specialitet, häll innehållet i burken i en behållare, täck över och låt sjuda på låg värme. Var noga med att röra om då och då. Cirka 10 minuter för en portion 15 minuter för två portioner Fetter: 9,0 g Varav mättade fettsyror: 3,9 g Kolhydrater: 8,7 g Varav sockerarter: <0,5 g Fiber: 2,0 g Proteiner: 8,4 g Salt: 0,76 g